vedelem2000-logo

Bemutatkozás

A VÉDELEM 2000 Hungary Kft. a magyar gazdasági élet vagyonvédelmi feladatkörében jelentkező valós igényekre alapozza tevékenységét, szem előtt tartva azt a tényt, hogy a tulajdonosi gondolkodás egyik elsődleges szempontja a megszerzett vagyon megőrzésének igénye.

Cégünk, tulajdonosai 1998-ban megalakították szakmai elődünket a Védelem 2000 Kft.-ét, azzal a céllal, hogy professzionális szinten nyújtson, a fogyasztói igényeket kielégítõ szolgáltatásokat a biztonságtechnikában. Annak érdekében, hogy komplexebb szolgáltatást tudjunk biztosítani partnereink számára 2011 -ben egy integrációt hajtottunk végre, melynek keretében, összekapcsoltuk tevékenységünket az élőerős vagyonvédelemmel. 2016 -ban viszont úgy döntöttünk, hogy a komplex vagyonvédelmi szolgáltatás előnyeinek ellenére, a hazai piaci körülményekre való tekintettel, a biztonságtechnikai tevékenységet egy különálló gazdasági társaságban folytatjuk tovább, természetesen a meglévő partneri kapcsolatok ápolásával.

Ezt követően a teljes meglévő partneri körünk szerződést kötött a 2016.-ban megalakult Védelem 2000 Hungary Kft. -vel, tehát büszkén kijelenthetjük, hogy az 1998-tól kialakult partneri kapcsolatok és szakmai referenciák gazdagítják az elmúlt években megalkotott, magas színvonalú szakmai múltunkat.

Legfőbb irányelvünk
A megrendelő igényeinek teljes körű kiszolgálása, kiváló minőségű és kedvező árfekvésű szolgáltatások és termékek szállításával, melyet magas szakmai színvonalon kivitelezünk. Az elmúlt évek során cégünk folyamatos, dinamikus fejlõdést könyvelhetett el.
Az általunk telepített rendszerek rendelkeznek CE vagy TÜV, ISO minõsítésekkel illetve MABISZ engedéllyel.

Társaságunk elhatározta, hogy 2017. évben bevezeti az MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 14001:2015, valamint az MSZ 28001:2008 minőségirányítási szabványokat, ezzel is garantálva a megrendelői igények teljes körű kiszolgálását.

Segítünk felmérni mire van szüksége!

Az általunk telepített rendszerekhez igény szerint ezen területre szakosodott, több éves gyakorlattal rendelkező profi kezelőszemélyzetet biztosítunk!

A helyszíni felmérést mindenesetben díjmentesen végezzük el!

Ismerje meg szolgáltatásiankat!

A megrendelő igényeinek teljes körű kiszolgálása, kiváló minőségű és kedvező árfekvésű szolgáltatások és termékek szállításával, melyet magas szakmai színvonalon kivitelezünk. Az elmúlt évek soráncégünk folyamatos, dinamikus fejlõdést könyvelhetett el.